Velkommen til galleriet.
International kunst med kant - inklusiv arbejdende værksted, v. Niels Peter Nielsen. Vråvejen 23, Ærøskøbing. Tlf. 44660057

Nyheder

29. August 

Bedehuset ved galleriet blev indviet på smukkeste vis. 

http://www.fyens.dk/aro/Landets-mindste-bedehus-indviet/artikel/2774726

20. september

Galleriets huspoet Allan Davies Madsen har digte med det første nummer af det nye tidskrift Hagla. Søndag d. 20. kan du høre poeten læse nogle af digtene op og der er mulighed for at købe bogen for 125 kr.

 

Tidligere udstillinger

Faste samarbejdspartnere

Naturen er den gennemgående fortælling i Anne Dorthe Larsens arbejde. Hun laver blandt andet store betonafstøbninger af rabarberblade, men hun er en kreativ sjæl og hendes arbejde udvikler sig hele tiden. Kom forbi galleriet, så kan i selv se mere af hendes arbejde, som i løbet af foråret og sommeren 2015 vil begynde at udfolde sig i galleriet og ikke mindst i vores udendørs arealer.

Poeten Allan Davies Madsen og bandet SCAPT er venner af huset og tilbagevendende samarbejdspartnere. SCAPT (tidl. Energi Styrelsen) spiller til ferniseringer og andre anledninger. Ligeledes samarbejdes der med andre musikere og poeter udfra en grundidé om at skulpturer, malerier, poesi og musik hører sammen og derfor med fordel kan opleves sammen.

Niels Peter Nielsen, Kunstner igennem 40 år og galleriejer

Skrevet af Allan Davies Madsen

Niels Peter Nielsen, som ejer galleriet og som har været kunstner i 40 år, er på mange måder en samlende figur. Med sine malerier, sine skulpturer og hans utrættelige bearbejdning af de fysiske omgivelser, har han fået et gammelt traditionelt landbrug til at blive til et æstetisk og økologisk vidunder. Før han fik sit eget galleri på Ærø var han bosiddende i København. Han har igennem tiden arbejdet sammen med mange forskellige kunstnere. Han debuterede i 1999 på kunstnernes efterårsudstilling, som er en censureret udstilling. Derefter udstillede han  nogle år på Leif Sylvesteres Galleri Python. Derudover har han udstillet i Bellahøj Kirke, Nørrebro bibliotek, Ridehuset i Århus, Ærøskøbing Kirke og mange andre steder.

Jorden der omgiver galleriet er blevet befriet for sprøjtegift og intensiv dyrkning. I stedet er der plantet træer og om sommeren bor jeg der selv i min Lavvu - et telt skabt efter Samisk forbillede.

Jeg begyndte mit samarbejde med Niels Peter tilbage i 2010, hvor vi sammen udgav bogen "Svin På Piedestaler". Med i samarbejdet var også Søren Kruse, som komponerede musik til den medfølgende CD.
"Svin På Piedestaler" er forlængst udsolgt, og vi har sat nye projekter i søen.
Vi har netop færdiggjort projektet "Kultur Strukturer", som var et tværkunstnerisk samarbejde, der involverede rigtig mange mennesker. Snart udkommer der en bog med samme titel, der præsenterer projektet.
Smagsprøve kan findes her:

 https://www.youtube.com/channel/UCX0Oz7-GjEKePzxprmqvXkw

Galleri Free Little Pigs står også til at blive en del af den officielle pilgrimsrute og vi er netop i færd med at bygge et multireligiøst bedehus.

Fra 1. Maj 2015 er vi et mere kommercielt firma og vi udvider den kunstneriske produktion og bliver et internationalt galleri med mange forskellige udstillinger. Overskuddet fra kunstprojekterne skal blandt andet bruges til at købe mere jord med henblik på plantning af skov og økologisk drift.